Web
Analytics

Ochranné TPU púzdro pre Huawei P8 Lite 2015/2016 priehľadné

  • Výrobca: Savvies
  • Kód produktu: 20171210
  • Dostupnosť: Skladom u nás alebo do 7 dní
  • 9,00€


S púzdrom Savvies® Extreme je Váš Huawei P8 Lite 2015/2016 chránený pri každodennom používaní v extrémnych situáciách. Vďaka elegantnému a vysoko transparentnému ochrannému krytu sa nemusíte vzdať obvyklého vzhľadu Vášho zariadenia.

 

Perfektne sedí

Konštrukcia ochranného púzdra bola vyvinutá priamo pre Huawei P8 Lite 2015/2016. Všetky špeciálne funkcie, ako sú napríklad otvory pre pripojenie alebo výšky ovládacích tlačidiel, boli samozrejme zohľadnené. To zaručuje dokonalé prispôsobenie a neobmedzené používanie zariadenia.

 

Optimálna ochrana

V prípade pádu, silikónové púzdro chráni Vaše zariadenie pred nárazom a môže tak zabrániť veľkým škodám. Okrem toho Vám púzdro Savvies Extreme ponúka všestrannú ochranu pred poškriabaním, nárazmi, trením, prachom a nečistotami.

 

Vysoká transparentnosť

Vysoká transparentnosť a hrúbka materiálu 1,1mm ponúkajú výhodu, že štíhly dizajn Huawei P8 Lite 2015/2016 je zachovaný a Váš smartphone je súčasne optimálne chránený. Vysokokvalitny silikón zabraňuje zažltnutiu ochranného krytu alebo ho výrazne spomaľuje.

 

High quality material mix

Všetky púzdra Xtreme Savvies sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu a obsahu TPU. Táto materiálová zmes umožňuje jednoduchú montáž, perfektné uloženie a optimálnu ochranu Vášho Huawei P8 Lite 2015/2016. Použité materiály sú samozrejme absolutne bez zápachu.

 

Jednoduché použitie

Vďaka vysoko kvalitným materiálom je manipulácia s obalom výrazne zjednodušená. Pomerne mäkký silikón robí ochranné púzdro flexibilné, takže perfektne sadne a prispôsobí sa Vášmu Huawei P8 Lite 2015/2016. TPU komponent poskytuje potrebnú silu pre púzdro. Navyše TPU materál je menej klzký, takže Vás Huawei P8 Lite 2015/2016 sa drží pevne v ruke a riziko pádu je znížené.